fbpx Nyredonorer ti år etter Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Nyredonorer ti år etter

Dette er presentasjon av en doktoravhandling. Kontakt doktoranden for mer informasjon.

<< Donors’ health status and experiences ten years after kidney donation >>

Käthe Birgitte Meyer har sett på langtidskonsekvenser av nyredonasjon fra donors ståsted og fra et klinisk perspektiv. Blant annet hun sett på donorers selvrapporterte helse deres erfaringer med å være donor og sammenhengen mellom klinisk og selvrapportert helse og donorspesifikke faktorer.

  • Doktorand: Käthe Birgitte Meyer
  • Disputas: 8. november 2017
  • Utgått fra: Institutt for klinisk medisin, Universitetet i Oslo
Les også:

Skriv ny kommentar

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.