fbpx Ernæringsmessig risiko og livskvalitet hos eldre Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Ernæringsmessig risiko og livskvalitet hos eldre

Illustrasjon for nye doktorgrader
Illustrasjon: Mostphotos / Hilde Rebård Evensen Illustrasjon: Mostphotos / Hilde Rebård Evensen

Dette er presentasjon av en doktoravhandling. Kontakt doktoranden for mer informasjon.

<< Nutritional risk, Health-Related Quality of Life and Associated Factors in Older Non-Hospitalized People and Geriatric Patients >>

Jacobsen har i sin avhandling studert ernæringsmessig risiko, helserelatert livskvalitet og relaterte faktorer hos eldre. Resultatene viste blant annet at nær én av to geriatriske personer var i risiko for underernæring, mens én av fire var underernærte i henhold til Mini Nutritional Assessment (MNA).

  • Doktorand: Ellisiv Lærum Jacobsen
  • Disputas: 20. april 2018
  • Utgått fra: Oslomet

 

Les også:

Skriv ny kommentar

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.