fbpx Kommunale døgntjenester for personer med alvorlige psykiske lidelser Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Kommunale døgntjenester for personer med alvorlige psykiske lidelser

Illustrasjon for nye doktorgrader
Illustrasjon: Mostphotos / Hilde Rebård Evensen

Dette er presentasjon av en doktoravhandling. Kontakt doktoranden for mer informasjon.

<< Community 24/7 residential services for persons with severe mental illness - effect and experiences >>

I sitt doktorgradsarbeid har sykepleier Eirik Roos sett nærmere på erfaringer og effekt av kommunale døgnbaserte tjenester for personer med alvorlige psykiske lidelser. Han konkluderer blant annet med at overføring av pasienter fra psykiatrisk sykehus til kommunal etterbehandling i helsehus har potensial for å redusere det totale forbruket av psykiske helsetjenester.

  • Doktorand: Eirik Roos
  • Disputas: 3. oktober 2018
  • Utgått fra Fakultet for medisin og helsevitenskap, NTNU

 

Les også:

Skriv ny kommentar

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.