fbpx Stemning fra Bolkesjø Hopp til hovedinnhold

Stemning fra Bolkesjø

Jeg var bekymret for om debatten ville gå treigt siden det er første dagen og folk er ferske, men det var ingen grunn til bekymring.

Årsmøtets første dag nærmer seg middag. I skrivende stund står studentrådgiver Morten Kristoffersen på talerstolen og informerer deltagerne om NSF.

 

Vi har nettopp hatt innledning om utdanningen av professor Kristin Heggen med påfølgende debatt. Jeg var bekymret for om debatten ville gå treigt siden det er første dagen og folk er ferske, men det var ingen grunn til bekymring. Masse folk på talerstolen med gode innlegg. Mange av de som var på talerstolen var på NSF Student sitt årsmøte for første gang. Veldig bra!

 

Bøygard, søstrene Tove og Anita som jobber gatenært med rusavhengige og prostituerte i Oslo, åpnet møtet med kulturelt innslag med tekster inspirert av miljøet på gateplan i Oslo. Jan-Erik Nilsen fra forbundsledelsen hilste møtet og understrekte NSF Student sin viktige plassering i organisasjonen. Hilde Byfuglien fra Akribe hilste også, og alle delegatene fikk Herdis Alvsvåg siste bok i gave.Takk til Marit og Hilde og alle andre i Akribe for flott gave!

 

Bekymringene for at folk ikke skulle komme var ubegrunnet. Vi er full sal, og det jeg ser lover godt for helga. Skuldrene er litt lavere, og pulsen slår litt saktere. Ikke er jeg så klam i hendene heller. Nå er Kristoffersen straks ferdig, så jeg løper opp for å legge fram årsberetningen.

 

 

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse