fbpx «I trygge hender» vant internasjonal pris Hopp til hovedinnhold

«I trygge hender» vant internasjonal pris

(fra venstre) Erik Kreyberg Normann, Kristine L.W. Longva, Anne-Grete Skjellanger, Stephan Ore og Tonje Elisabeth Hansen

Pasientsikkerhetsprogrammet <<I trygge hender>> har vunnet pris på internasjonal kongress i Taiwan.

Norsk sykehus- og helsetjenesteforening (NSH) deltar for tiden på 41st IHF World Hospital Congress i Taipei, Taiwan.

– Hvert år er NSH ansvarlig for en parallellsesjon på verdenskongressen og i år hadde vi gleden av å få med Pasientsikkerhetsprogrammet <<I trygge hender 24-7>> som Norges bidrag. Programmet ble i tillegg hedret med å vinne prisen for Quality & Safety and Patient-centered care i konkurranse med totalt 60-søkere, skriver NSH i en pressemelding.

Stas å vinne selv

– Vi er utrolig stolte og beæret over å vinne denne prisen og derved få internasjonal anerkjennelse. I Helsedirektoratet er vi vant til å dele ut priser, så det er selvfølgelig veldig stas å vinne pris selv også. Dette motiverer oss til å fortsette det gode arbeidet. Det har vært hardt arbeid og vi er stolte over Pasientsikkerhetsprogrammet <<I trygge hender 24-7>>, sier Anne-Grete Skjellanger som direktør for Pasientsikkerhetsprogrammet.

Morsomt

Det er viktig at Norge bidrar med sin kompetanse og erfaring på den internasjonale arenaen, og det er da særlig morsomt at Pasientsikkerhetsprogrammet faktisk også vinner i konkurranse med svært mange andre spennende prosjekter, sier styreleder i NSH, Erik Kreyberg Normann.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse