fbpx Blir leder for Skandinavias største leverandør av private helsetjenester Hopp til hovedinnhold

Blir leder for Skandinavias største leverandør av private helsetjenester

bilde av sykepleier og leder øyvind bakke

Sykepleier og tidligere direktør for Helse Møre og Romsdal, Øyvind Bakke, starter fra 1. april i jobben som leder for C-medical Group.

Øyvind Bakke kommer fra lederstilling i Helse Møre og Romsdal og ble nylig kåret til årets helseleder i Norge. 1. april går han inn som administrerende direktør hos C-Medical Group, ifølge en pressemelding fra C-Medical Group.

Øyvind Bakke er utdannet sykepleier, og ble i januar hedret med Norsk sykehus- og helsetjenesteforenings helselederpris.

Bakke har sittet drøyt tre år som administrerende direktør i Helse Møre og Romsdal.

– Styrker tilbudet til befolkningen

– Vi i C-Medical har en viktig samfunnsoppgave med tanke på å styrke totaltilbudet til befolkningen. Helsetjenestene vi tilbyr er et viktig supplement som driver helsetjenesten fremover og vi ønsker å være en aktør som sammen med vårt gode offentlige helsevesen bidrar til å styrke tilbudet til befolkningen, kommenterer Øyvind Bakke.

Bakke får ansvaret for C-Medicals virksomhet både i Norge og Sverige. Selskapet er en av Skandinavias ledende leverandører av private helsetjenester, med spesialister innen gynekologi, urologi, fertilitet og ortopedi.

Urologi og gynekologiske lidelser

C-Medical har en sterk posisjon innen urologi og er den private aktøren som utfører fleste prostatektomier i Norden med svært gode resultater. Selskapet er også den eneste klinikken i Norge som tilbyr robotkirurgi ved kreft i livmoren og andre gynekologiske lidelser, skriver selskapet i pressemeldingen.

Selskapet ønsker å bygge videre på erfaringene fra urologi og bli Nordens ledende private aktør innen kvinnehelse. 

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse