fbpx 2 kvinner og 14 menn har søkt direktørjobben ved Finnmarkssykehuset Hopp til hovedinnhold

2 kvinner og 14 menn har søkt direktørjobben ved Finnmarkssykehuset

sykehuset i krikenes og listen over søkere

Bare to kvinner er blant de 16 søkerne til direktørjobben ved Finnmarkssykehuset.

 – Vi har gode kandidater, og vil bruke tiden godt. Finnmarkssykehuset står overfor store endringer og muligheter, og det viktigste nå er at vi har den riktige kandidaten på plass i stillingen, sier styreleder ved Finnmarkssykehuset, Lena Nymo Helli, i en pressemelding.

De to kvinnene som har søkt jobben, er anonyme på søkerlisten. Totalt var den på 19 personer. Tre av søkerne har trukket søknaden.

Det er 14 menn på listen. Seks av dem er anonyme. De øvrige ser ikke ut til å ha sykepleiebakgrunn. Det er en allmennlege og en kirurg på listen.

Siden Per Angermo trakk seg som administrerende direktør ved Finnmarkssykehuset i slutten av april, har Vivi Brenden Bech fungert som konstituert administrerende direktør.

Barnesykepleier

Vivi Brenden Bech er utdannet barnesykepleier og har master i helseledelse. Hun har jobbet i spesialisthelsetjenesten i Finnmark i 32 år. Sykepleien har ikke fått bekreftet eller avkreftet om Bech er blant søkerne til direktørstillingen.

Styrelederen vil ikke fastsette datoer for ansettelse og tiltredelse, men målet er at nyansatt administrerende direktør skal være på plass tidlig i 2024.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse