fbpx Hverdagsrehabilitering for eldre hjemmeboende Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Hverdagsrehabilitering for eldre hjemmeboende

Dette er presentasjon av en doktoravhandling. Kontakt doktoranden for mer informasjon.

« Reablement in home-dwelling older adults »

Tuntland har gjennomført tre studier om hverdagsrehabilitering med til sammen nærmere 800 deltakere. Hun har blant annet sett på måleegenskapene til vurderingsredskapet Canadian Occupational Performance Measure (COPM), hvilke faktorer som kan forutsi hvem som har mest nytte av hverdagsrehabilitering og sammenliknet hverdagsrehabilitering med andre tjenester rettet mot hjemmeboende eldre personer.

  • Doktorand: Hanne Tuntland
  • Disputas: 2. juni 2017
  • Utgått fra: Universitetet i Bergen

 

Les også:

Skriv ny kommentar

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.