fbpx Kontinuitet i hjemmesykepleien Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Kontinuitet i hjemmesykepleien

Dette er presentasjon av en doktoravhandling. Kontakt doktoranden for mer informasjon.

<< Continuity in long-term home health care. Perspectives of managers, patients and their next of kin >>

Gjevjon har sett på kontinuitet i hjemmesykepleien fra tre ulike perspektiver. Resultatene indikerer blant annet at pårørende i større grad enn brukerne anser det som problematisk at man må forholde seg til mange ansatte. Doktorgradsarbeidet har også resultert i en ny metode for å måle kontinuitet.

  • Doktorand: Edith Lillian Roth Gjevjon
  • Disputas: 28. mai 2014
  • Utgått fra: Institutt for helse og samfunn, Universitetet i Oslo
Les også:

Skriv ny kommentar

Kommenter artikkel
OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.