fbpx Nasjonalforeningen for folkehelsen får ny generalsekretær Hopp til hovedinnhold

Nasjonalforeningen for folkehelsen får ny generalsekretær

Mina Gerhardsen blir den nye generalsekretæren i Nasjonalforeningen for folkehelsen. Hun tiltrer stillingen 1. mai 2019.

– Jeg gleder meg veldig til å få lov til å jobbe sammen med de mange frivillige og ansatte i Nasjonalforeningen for folkehelsen. Nasjonalforeningen har en lang og stolt historie og et viktig samfunnsoppdrag, sier Mina Gerhardsen til NTB.

Gerhardsen kommer fra jobben som kommunikasjonsdirektør i Norad. Hun har blant annet bakgrunn som journalist, informasjonsarbeid i Røde Kors og som statssekretær ved Statsministerens kontor, Kulturdepartementet under Stoltenberg II-regjeringen og generalsekretær i Actis opplyses det i Folkehelsas pressemelding.

– Nordmenn lever stadig lengre. Det er et gode, men betyr og økt risiko for dårlig helse og ensomhet blant våre eldste. Antallet som får demens er også økende. Vi vil trenge økt satsing på kunnskap og utbygging av helsetilbud for å møte dette, men mobilisering av frivillige vil også være en viktig del av løsningen, sier hun til NTB.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse