fbpx Håp innen kommunale psykisk helse- og rustjenester Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Håp innen kommunale psykisk helse- og rustjenester

Dette er presentasjon av en doktoravhandling. Kontakt doktoranden for mer informasjon.

« Hinderløyper, halmstrå og hengende snører. En kvalitativ studie av håp innenfor psykisk helse- og rusfeltet »

Avhandlingen studerer opplevelser av håp, og hva som kan bidra til å inspirere til dette, innenfor kommunale psykisk helse- og rustjenester. Sælør har i tre studier henholdsvis sett på forskningslitteraturen, intervjuet personer som har opplevd samtidige psykisk helse- og rusproblemer og sett på hvordan ansatte i kommunale tjenester jobber for å bidra til opplevelser av håp.

  • Doktorand: Knut Tore Sælør
  • Disputerte: 7. mars 2016
  • Utgått fra:  Universitetet i Bergen

Skriv ny kommentar

Kommenter artikkel
OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.